Tietoa meistä

Peurunka Skating Academy Laukaa ry toimii Laukaassa Jyväskylän kupeessa ja on rekisteröity 1.4.2020.

Seuran toiminta-ajatuksena on panostaa luistelijan kehittymiseen alusta alkaen yksilötasolla; kehittämällä luistelijan fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia sekä huomioiden eri ikävaiheissa tapahtuvat muutokset.

Ryhmätunneilla tapahtuva valmennus on  aina jokaista huomioivaa. Tämän lisäksi mahdollistetaan lisäjäiden ja oheisten avulla yksilötasoinen valmennus.

Päiväaikaisen harjoittelun mahdollistamisesta kilpatason taitoluistelijoille on alustavasti sovittu Laukaan kunnan, yläkoulun ja lukion kanssa.

Yhteistyötä mahdollisten sponsorien ja muiden seurojen kanssa tullaan kehittämään, mikä mahdollistaisi potentiaalisten luistelijoiden etenemistä huipputasolle.

Luistelutiimi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Laukaan seuraamme kaiken tasoiset luistelijat.

Valmentajina toimivat Alina-Mayer-Virtanen ja Bela Papp.

Pesal on Suomen Taitoluisteluliiton jäsen, ja sitoutunut STLL:n visioon ja sääntöihin.